Intelligencemy
Autoturisme și motociclete

Peugeot prezintă o motocicletă de serie la prețul de 6.000 de dolari

Publicitate

De când gigantul auto indian Mahindra a achiziționat integral Peugeot Motocycles în 2019, compania a lansat mai multe scutere noi. Printre acestea se numără Peugeot Django 150, omologul emblematicului scuter italian Piaggio Vespa, a cărui producție a început în aprilie 1946 și este produsă și astăzi. În viitorul apropiat, scuterelor de toate formele și dimensiunile li se va alătura o motocicletă adevărată.

Prezentarea motocicletei, denumită Peugeot PM-01 300, a avut loc în cadrul EICMA 2022 din Milano. Aceasta are un cadru din oțel pe care este montat un motor cu un singur cilindru, răcit cu lichid și cu injecție electronică de combustibil. Cilindreea sa este de 292,4 cmc. Puterea maximă este de 29 CP la 9.000 rpm, iar cuplul este de 17 Nm la 7.000 rpm. Roata din spate este acționată printr-o cutie de viteze cu șase trepte. Din punct de vedere al puterii, PM-01 300 este comparabil cu motocicletele Honda CB300R de 300 cmc și BMW G 310 R.

Șasiul lui Peugeot PM-01 300 este format dintr-o furcă de 41 mm de culoare aurie și un amortizor montat pe mijloc. Frânele sunt pe disc, de 280 mm pe față și 240 mm pe spate. Opțional, este disponibil un sistem de frânare antiblocare (ABS) cu două canale.

Publicitate

Articole similare

A fost prezentat succesorul spaniol al lui Smart EQ fortwo

Nikita Sibul

Camioanele Mercedes-Benz Actros alimentate cu baterii și hidrogen, testate în Alpi

Nikita Sibul

SsangYong Rexton își schimbă numele și aspectul

Nikita Sibul

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta gf