Intelligencemy

Contactați-ne

Nikita Sibul

Acest site web este proprietatea Intelligencemy Inc. Ne străduim să furnizăm informații relevante și utile utilizatorilor noștri.

 

Numele companiei: Intelligencemy  Inc.

Adresa juridică: Niinemäe tee, Suurupi, 76907 Harju county, Estonia

E-mail: [email protected] 

Telefon: +37257168954

 

Director general: Nikita Sibul

Număr de înregistrare: 6674684066

 

Responsabilitatea pentru conținut:

Nu suntem responsabili pentru conținutul link-urilor către site-uri web ale unor terțe părți care pot fi disponibile pe site-ul nostru. Întreaga responsabilitate pentru conținutul acestor link-uri revine proprietarilor acestora. Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de daune, directe sau indirecte, care decurg din utilizarea informațiilor furnizate pe site-ul nostru.

 

Drepturi de autor:

Toate materialele de pe site-ul nostru web, inclusiv textul, imaginile, grafica, designul și software-ul, sunt protejate prin drepturi de autor. Utilizarea sau distribuirea acestora fără permisiunea deținătorului drepturilor de autor este interzisă.

 

Informații de contact:

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre site-ul nostru web sau despre compania noastră, vă rugăm să ne contactați la datele de contact de mai sus.

 

Politică de confidențialitate:

Vă respectăm confidențialitatea și vă protejăm datele personale. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta gf