Intelligencemy
Autoturisme și motociclete

Peugeot e-2008 este acum mai puternic și cu autonomie mai mare

Publicitate

Peugeot a dezvăluit o versiune actualizată a crossoverului 2008. Exteriorul modelului a fost redesenat în stilul lui Peugeot 508 prezentat la începutul anului. Crossoverul a primit noi lumini de zi verticale sub forma a trei „gheare” și lumini spate sub forma unei triple „linii punctate”. În versiunea de top GT, toate opticele sunt cu LED-uri.

De asemenea, pe lista de actualizări se află și jante noi în stil Peugeot 408 cu diametrul de 16, 17 sau 18 inci. Culoarea de bază a crossoverului este Selenium Grey. În cazul modificării GT, caroseria este bicoloră, cu un acoperiș negru. Toate versiunile, indiferent de culoarea caroseriei, au capacele oglinzilor exterioare negre.

 

Toate versiunile lui Peugeot 2008 facelift sunt echipate cu un ecran tactil mărit de la 7,0 la 10,0 inci. În configurația de bază Active, crossoverul este echipat cu indicatoare analogice tradiționale. În timp ce versiunile Allure și GT primesc un nou tablou de bord de 10,0 inci, iar GT are un efect 3D. Versiunile manuale au primit o nouă manetă de viteze.

 

Versiunea electrică Peugeot e-2008 a primit o unitate de propulsie de la e-208 și e-308 cu un motor mai puternic și o baterie de mare capacitate. În comparație cu modelul restilizat, puterea motorului a fost mărită cu 15%, la 156 CP. Capacitatea bateriei a crescut de la 50 la 54 kWh. Autonomia a crescut de la 345 km la 406 km, conform WLTP.

Publicitate

Articole similare

Aston Martin prezintă o altă motocicletă

Nikita Sibul

SsangYong Rexton își schimbă numele și aspectul

Nikita Sibul

A fost prezentat succesorul spaniol al lui Smart EQ fortwo

Nikita Sibul

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta gf