Intelligencemy
Autoturisme și motociclete

Aston Martin prezintă o altă motocicletă

Publicitate

În gama Aston Martin se regăsește încă o motocicletă în colaborare cu Brough Superior, care a reînviat. Următorul proiect comun al celor două cele mai renumite mărci din lume este supermoto de circuit AMB 001 Pro.

Cel de-al doilea Aston Martin „pe două roți” este continuarea logică a senzaționalului AMB 001, construit tot în colaborare cu Brough Superior. Noua versiune Pro este cu 25% mai puternică decât modelul de bază, fiind comparabilă cu mașinile de Formula 1 prin puterea specifică – 1,28 CP la 1 kg. Acest lucru se datorează unui nou design, unei aerodinamici îmbunătățite și unui motor V-twin mai puternic.

 

Modelul AMB 001 Pro păstrează șasiul din aluminiu frezat. Un bodykit și un motor din fibră de carbon acționează ca elemente structurale. Furca dublă și brațul oscilant din aluminiu dispun de un monoamortizoare cu reglaje separate pentru compresie și revenire. Noua carenă frontală direcționează fluxul de aer către „viziera dinamică”, înfășurând pilotul. O nouă aripioară chiar în spatele scaunului ajută la stabilizarea părții din spate la viteze mari. Motorul V-twin de 997 cc are căptușeli umede ale cilindrilor și un carter solid din bronzină. Puterea unității este de 225 CP. Cutia de viteze este una cu șase trepte cu un ambreiaj cu alunecare APTC.

 

Publicitate

Articole similare

Camioanele Mercedes-Benz Actros alimentate cu baterii și hidrogen, testate în Alpi

Nikita Sibul

Peugeot prezintă o motocicletă de serie la prețul de 6.000 de dolari

Nikita Sibul

Cel mai mare operator poștal din SUA va cumpăra camioane Nikola Tre FCEV

Nikita Sibul

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta gf