Intelligencemy
Sfaturi utile

Ce lucruri din casă uităm mereu să despachetăm atunci când facem curățenie

Publicitate

CD-uri, DVD-uri și discuri
Dacă încă mai aveți o colecție de CD-uri sau DVD-uri din vremurile bune, este timpul să vă dați la o parte și să le aruncați. Articolele deosebit de interesante și rare pot fi vândute la o piață de vechituri, iar restul pot fi duse la un punct de colectare separat.
Este important ca iubitorii de viniluri să nu uite să își supravegheze discurile, ștergându-le periodic de praf cu o perie specială sau cu o cârpă din microfibre.

Echipamente vechi
Este posibil să găsiți în cutia de CD-uri și un glisor de telefon vechi, un CD player și un VCR cu câteva casete. Toate acestea pot fi și ele reciclate sau oferite unui colecționar de gadgeturi de epocă.

Cărți
Pentru mulți dintre noi, cărțile sunt lucruri foarte personale. Atât de mult încât doar gândul de a goli o colecție de cărți poate provoca o furtună de emoții.
Adevărul este că, probabil, aveți câteva cărți pe care nu le-ați deschis niciodată sau pe care nu intenționați să le deschideți. Manuale universitare, cărți de referință învechite sau pur și simplu lucrări pe care ați intenționat întotdeauna să le citiți, dar nu o faceți niciodată.
Aruncați o privire critică asupra bibliotecii personale și puneți deoparte fără regret tot ceea ce cu siguranță nu veți mai avea nevoie niciodată. Puteți recicla cărțile care nu mai sunt relevante, de exemplu, instrucțiunile din seria „Internet for Dummies”. Iar cărțile bune ar trebui donate bibliotecii locale, unde își vor găsi cu siguranță un cititor.

Publicitate

Articole similare

Modul de a albi tulul acasă

Nikita Sibul

Procesăm cartofii înainte de plantare din boli și dăunători

Nikita Sibul

De ce avem nevoie de vase din fontă?

Nikita Sibul

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta gf