Intelligencemy
Autoturisme și motociclete

Cel mai mare operator poștal din SUA va cumpăra camioane Nikola Tre FCEV

Publicitate

Nikola continuă să strângă comenzi pentru tractoarele sale Tre FCEV pe bază de hidrogen și energie electrică. Chiar ieri, Nikola a semnat un acord cu cel mai mare operator poștal din SUA, AJR Trucking, pentru achiziționarea a 50 de vehicule. Livrările ar trebui să înceapă în al patrulea trimestru al acestui an. De asemenea, este luată în considerare și problema stațiilor mobile de realimentare cu 700 de bari. Rețineți că AJR Trucking a fost un pionier în achiziționarea de camioane cu gaz natural comprimat, iar în 2022 a semnat cu Kenworth cea mai mare comandă de achiziție din Statele Unite pentru un camion electric de mare tonaj alimentat cu baterii.

Tractorul electric Nikola Tre FCEV este echipat cu un sistem de propulsie continuă de 536 CP și are o autonomie de până la 800 km. Timpul de încărcare este de doar 20 de minute. Nikola a semnat recent un acord strategic cu Voltera pentru a construi o rețea de 50 de stații de alimentare cu hidrogen în următorii cinci ani.

Publicitate

Articole similare

Impresionantul tanc Rezvani cu un motor de 1.000 de cai putere este scos la licitație

Nikita Sibul

Renault Trucks va începe să asambleze motociclete electrice pentru camioane

Nikita Sibul

SsangYong Rexton își schimbă numele și aspectul

Nikita Sibul

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta gf